NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Kalesija servis

... | 30. Maja 2022.
06:58
Kalesija Online

*** PS KALESIJA – U protekla 24 sata na području Kalesije dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, a povrijeđenih osoba nije bilo. Krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

 Iz PS Kalesija su nam dostavili i informaciju o radarskoj kontroli:

Radarska kontrola za 30. 05. 2022.: 

10:00 – 10100 sati radar na relaciji Petrovice Gornje – Tojšići

18:00 – 19:00 sati u Prnjavoru.

*** VATROGASCI – Vatrogasci nisu imali intervencija.

*** HITNA POMOĆ –  Iz Hitne službe Doma zdravlja Kalesija dobili smo informaciju da je u protekla 24 sata pregledano 93 pacijenta.

*** JP „VODOVOD I KANALIZACIJA“- Zbog tehničkih problema na potisnom cjevovodu od rezervoara “Međaš” do rezervoara “Pješavica” došlo je do prekida vodosnabdijevanja za naselja Barčići, Bukvari, Zulfići, Kikači G, dio naselja Spreče, kao i mogućeg prekida vodosnabdijevanja u toku dana za naselja Lipovice, Meškovići, Kundakovići, Babajići, Dedajići i Hrasno Donje. Radnici JP Vodovod i kanalizacija su od sinoć na terenu, te se očekuje otklanjanje kvara i normalizacija vodosnabdijevanja u toku dana. Molimo naše korisnike za strpljenje i razumijevanje.

***KP “KOMUNALAC” KALESIJA – Smeće se danas odvozi iz naselja: – Rainci Donji od Ciglane-Hrastovi, Puzići, Herići, Požegići, Pedići do potoka –  Od  raskršća Medaš- Pista prema džamiji Vukovije Gornje- Bara do pijace mosta Tojšići, Novo Naselje –  Miljanovci od rječice Bjeljevac do Benz.pumpe IBEM i zaseok Hamzići –  Kalesija Gornja, Jusupovici, Pahunjak  

                                             

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme