NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Živiničanin Samir Memišević dobio poziv u reprezentaciju

... | 13. Marta 2018.
15:05
Kalesija Online

Na spisku Roberta Prosinečkog za prijateljske mečeve sa Bugarskom i Senegalom, našlo se ime i Samira Memiševića stopera Groningena.

Nakon objave spiska, oglasio se i Memišević na svojoj zvaničnoj Facebook  stranici.

“Sav trud, treninzi i znoj na kraju se isplate. Poziv u reprezentaciju BiH predstavlja nagradu za sve pomenuto. Sve je vrijedilo kada mirno stojiš i slušaš himnu svoje jedine domovine. Zahvaljujem se selektoru Prosinečkom na ukazanom povjerenju”, napisao je Memišević.

U hotelu Evropa Prosinečki je danas obajvio spisak fudbalera na koje računa za pomenute duele. Iznenađenje predstavlja to što poziv nije dobio Asmir Begović, a umjesto njega tu je Jasmin Burić.

Na spisku su: Jasmin Burić, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Samir Memišević, Ervin Zukanović, Jozo Šimunović, Toni Šunjić, Sead Kolašinac, Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Deni Milošević, Miralem Pjanić, Edin Višća, Elvis Sarić, Goran Zakarić, Haris Duljević, Haris Medunjanin, Rade Krunić, Smail Prevljak, Kenan Kodro i Edin Džeko.

Ovome dodajmo da je naš selektor i razgovarao sa Senadom Lulićem fudbalerom Lazija oko njegovog mogućeg povratka u reprezentaciju, ali od toga neće biti ništa.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika, Sport