NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Emotivna poruka kapitena rukometne reprezentacije

| 20. Oktobra 2017.
12:28
Kalesija Online

Mirsad Terzić, kapiten rukometne reprezentacije jedan je od onih igrača čija lojalnost i ljubav prema reprezentaciji nikada nije bila upitna.

Dostojanstveno nosi kapitensku traku i grb Bosne i Hercegovine, profesionalno i predano, sportski pristupa svakoj novoj utakmici kao da je prva.

Dokaz tome je i njegova posljednja objava na oficijelnoj Facebook stranici rukometne reprezentacije BiH, gdje je poslao emotivnu i dirljivu poruku svim navijačima u Bosni i Hercegovini i svijetu.

“Pozdrav svima. Dragi ljubitelji kvalitetnog rukometa, pozivam vas srcem da prisustvujete jednoj od najkvalitetnijih rukometnih priča koju kreiramo zajedno! Mi kada izađemo na teren, bez onog vašeg istinskog bosanskohercegovačkog huka, uzvika i potpore, ne trčimo isto.. ne igramo isto.

Mi možda jesmo mala država, ali imamo najveće srce na svijetu.Tako mi ovih ruku, i grba koji kuca na srcu, samo zajedno možemo srušiti Estonce. Vidimo se u Skenderiji!” – napisao je Terzić

Rame uz rame sa Terzićem, 25.10.2017  čekat će vas još dvadeset predstavnika rukometne reprezentacije  koji će još jednom srcem na terenu pokazati kako se brane boje Bosne i Hercegovine.

Komentari

Kategorija: Sport