NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Pravim vrijednostima se uči od malena: Eldar Kamerić oduševio gestom

... | 7. Decembra 2019.
21:29
Kalesija Online

Na večeras održanoj sportskoj manifestaciji “Izbor najboljeg nogometaša i nogometne ekipe Općine Kalesija” nagrađeni su najuspješniji. Manifestacija je pokazala koliko nogometaši i sportski kolektivi su podrška jedni drugima i da među njima ne postoji zavist i ljubomora. Zajedno se raduju uspjesima. Oduševljenje uručenih priznanja nisu krili ni najmlađi. Neki su se okitili priznanjima, neki medaljama i peharima. Jedan mališan iz Kalesije okitio se najboljom titulom PRIJATELJSTVA.

Eldar Kamerić svojim gestom pokazao je da kolegijalnost i ljudske vrijednosti se uče od malih nogu. On je na poseban način čestitao prijatelju Muameru Avdiću na proglašenju za najuspješnijeg pjetlića. To pokazuje da nema mjesta za ljubomoru, nego da je najbitnije zajedno proslaviti nečiji trud i zalaganje. Zajedno treniraju u FK “Bosna”Kalesija.

Eldar je napisao : “Čestitam mom kolegi Muameru za najboljeg igrača općine Kalesije 2019 godine”, i postavio fotografiju sa prijateljem.

Bravo za ovog mališana. Medalja oko vrata govori ne samo da je dobar sportista, već puno više. Govori o tome da će ovaj mališan sigurno izrasti u dobrog momka, koji će i dalje se radovati uspjesima svojih prijatelja i sa njima dijeliti srećne trenutke. Bravo za roditelje što su na ovakav način odgojili Eldara u vremenu kada prave vrijednosti nisu na cijeni. Čestitke i kolektivu FK “Bosna” Kalesija koji sigurno imaju veliku ulogu u odgoju mališana.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme