NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Melisa Mehanović još jedan biser KBS “Golden Team” Kalesija

... | 11. Aprila 2019.
09:15
Kalesija Online

Klub borilačkih sportova “Golden Team” iznjedrio je mnogo dobrih sportista koji su donijeli u Kalesiju medalje sa svjetski, evropskih i drugih takmičenja. Posljednjih godina najviše se piše o uspjesima šampiona Huse Turića. Osim njega klub ima još mnogo takmičara koji svojim trudom i radom, te osvojenim medaljama upisuju se među uspješne kalesijske sportiste. Jedna od njih je Melisa Mehanović koja iz takmičenja u takmičenje osvaja zapažene rezultate.

Iako je na početku bilo predrasuda zašto djevojka trenira “muški” sport, Melisa je dokazala da djevojke itekako mogu biti uspješne u tome. Posljednju medalju, onu državnog prvaka osvojila je na takmičenju na Palama.Pobijedila je protivnicu rezultatom 3:0.

Osim toga može se pohvaliti da je u ovoj godini osvojila dva srebra na međunarodnom takmičenju “Grand Prix BiH” Ilidža na kojem je učestvovalo 800 takmičara, zlato na memorijalom turniru Brčko te zlato na Balkanskom prvenstvu na kojem je učestvovalo 15 zemalja i 800 takmičara. Ispred Melise je još mnogo takmičenja na kojima će dati sve od sebe kako bi u Kalesiju donijela još zlatnih medalja.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport