NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Odbojkaši kalesijske “Bosne” danas igraju četvrtfinale KUP-a FBiH u Kaknju

... | 2. Oktobra 2018.
11:19
Kalesija Online

Odbojkaši kalesijske “Bosne” danas igraju utakmicu četvrtfilnala KUP-a FBiH. U sportskoj dvorani u Kaknju sastaju se sa ekipom “Kakanj 78”. Utakmica počinje u 19:00 sati.

Ekipa “Kakanj” prošle godine osvojila je KUP FBiH savladavši u finalu ekipu iz Kalesije rezultatom 1:3 u setovima. Utakmica se igrala u sali MSŠ Kalesija.

Uprava kluba, igrači i navijači OK “Bosna” nadaju se da će u Kaknju večeras pokazati da su u dobroj formi i da su spremni ponoviti prošlogodišnju priču, doći do finala KUP-a FBiH te se tako plasirati u finale KUP-a BiH.

Utakmica u Kaknju dobra je provjera pred utakmice Premijer lige. Prvu utakmicu naši momci igraju Banja Luci 5.oktobra sa ekipom “Borca” u 19:30 sati.

Podsjećanja radi, u ovoj sezoni u dresu OK “Bosna” Kalesija igrat će Jasmin Požegić, Mirnes Idrizović, Mensur Alić, Kenan Hasanović, Irfan Kovačević, Meho Husejnović, Arnel Imamović, Vehid Hasanović, Bakir Zulić, Ahmet Omerović, Ensar Mešić, Rijad Alić. Treneri: Adnan Karić i Edin Glogić. Meho Husejnović novo je ime u ekipi iz Kalesije i igra poziciju libero igrača. Zvanični ljekar tima OK “Bosna” Kalesija dr. Asim Mehmedović.

 

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Najave, Sport