NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Izvor blizak istrazi: Tijelo pronađeno u šumi pripada Amaru Ramiću?

... | 25. Maja 2018.
12:53
Kalesija Online

Beživotno tijelo Amara Ramića koji je nestao 2. maja ove godine pronađeno je sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle, nezvanično saznaje portal Tuzlanski.ba iz više izvora bliskih istrazi.

Zbog stanja u kojem je tijelo pronađeno, zvanično utvrđivanje identiteta bit će obavljeno putem DNK analize. Podsjećamo, Policijska uprava Tuzla sinoć je oko 18:50 sati zaprimila prijavu o pronalasku beživotnog tijela osobe na području Vršana kod Tuzle.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja. Na mjestu pronalaska tijela nalaze se pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i kantonalni tužilac.

Kao što je poznato, Amar Ramić posljednji put je viđen 2. maja ove godine. Njegov izlazak iz stambene zgrade u kojoj je živio skupa sa svojim roditeljima u naselju Brčanska Malta u Tuzli zabilježile su nadzorne kamere. U njegovu potragu bili su uključeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Federalne uprave civilne zaštite, te članovi porodice i brojni prijatelji.

 

(Tuzlanski.ba/Fokus.ba)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika