NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Na stadionu u Miljanovcima družilo se više od 100 dječaka i djevojčica

... | 24. Avgusta 2019.
12:51
Kalesija Online

Na stadionu FK “Bijeljevac” Miljanovci održana je sportska manifestacija “Open fun football schuls 2019”.
Domaćini su bili dječaci i djevojčice FK “Bijeljevac” Miljanovci a u goste su im došli dječaci i djevojčice iz Hrasna Gornjeg, Kalesije, Prnjavora, Rainaca Donjih i Dubnice. Djeca su uživala u raznim igrama i druženju. Prisutno je bilo preko 100 djece uzrasta od 5-14 godina koji su se zabavljali na 10 različitih terena odnosno 10 različitih igara.


Učešće u ovim igrama su uzeli i roditelji koji su danas bili treneri po jednoj ekipi. Treneri su bili: Sulejman Suljo Sinanović, Admir Pezić, Rijad Alić, Mirsad Hasanović, Semir Hasanović, Senad Smajić kao muški dio ekipe,ali kao ženski dio ekipe pomoć su pružile Selina Mehmedović, Nerma Omić Hava Vildić, Ramiza Ahmić,Almira Spahić, Elvedina Kamerić, Aldina Jahić i Senida Smajić.

Organizatori kažu da veliku zahvalnost duguju i članovima Crvenog križa Kalesija, a projekat je realizovan zahvaljujući načelniku općine Kalesija Seadu Džafiću.

“Nadamo se istom druženju i sljedeće godine jer je za djecu ovo bilo jedno prelijepo iskustvo! Svi učesnici su dobili majice i diplome!” kažu iz kluba FK “Bijeljevac” Miljanovci.

Više fotografija pogledajte ovdje.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme