NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Ademir Smajlović više nije trener FK “Mladost” Kikači

... | 23. Marta 2019.
13:49
Kalesija Online

U augustu 2018.godine Ademir Smajlović sjeo je na klupu FK “Mladost” Kikači. Legenda “Slobode”, Smajlović na kormilu kluba iz Kikača je zabilježio dosta dobrih utakmica. Kako je objavljeno na zvaničnoj stranici FK “Mladost” Kikači, Ademir Smajlović više nije trener pomenutog kluba.

“Zbog preopterećenosti privatnim obavezama i daljoj edukaciji fudbalskoj,LICENCE,predavanja i seminari,koji idu uz sve to,nisam više u mogućnosti obavljati dužnost šefa stručnog štaba,FK Mladost Kikači. Ovim putem zahvaljujem se upravi kluba,od srca,na čelu sa Senadom Mujkanovićem,zbog zaista predivne saradnje i podrške nesebične,tokom cijelog mog boravka u klubu.Posebnu zahvalnost ovim putem šaljem,Muradifu i Sadi Smajiću,osnivačima i vrlim sportskim radnicima,članovima uprave,od osnivanja kluba 1978.godine .Zahvalnost ide i svim igračima,na čelu sa kapitenom Semirom Mujkanovićem,a NAVIJAČIMA,FK Mladosti Kikači,posebno priznanje i veliko HVALA,na svesrdnoj podršci za sve moje provedene dane i nezaboravna druženja,koje sam dijelio i dijeliti ću i dalje sa njima.Sretno svima u daljem radu!!! “-napisao je trener Smajlović na svom Facebook profilu.

O dgovor Smajlović objavljen je na zvaničnoj stranici “Mladosti” a glasi ovak: “Legendo naša uvijek si naš dragi gost !Sve najbolje u životu želi ti UPRAVA MLADOST KIKAČI !!”

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport