NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Adnan Hadžibegić Hera predstavio novi singl “Tišinom se pokrivam”

... | 22. Decembra 2021.
14:25
Kalesija Online

Nekadašnji član i osnivač grupe Jutro Adnan Hadžibegić HERA, koji je nedavno započeo solo karijeru, objavio je novu pjesmu. Pjesma “Tišinom se pokrivam” govori o drugoj strani ljubavi, o onoj strani kad bi sami sebe opsovali zato što volimo, a opet nastavljamo voljeti.

” Želim da se zahvalim svojim saradnicima, onima koji su bili dio mog novog projekta. Ponosan sam na novu pjesmu i drago mi je da nisam puno čekao od prethodno objavljenog singla, nego sam svojoj publici poklonio još jednu pjesmu i spot. U snimanju spota i pjesme su učestvovali Samir Sinanović Same-el. gitara, Robert Barić-bass, Kenan Glavinić-rhodes&hammond, Alen Lemešević-ak. gitara, Senad Ajanović Sencho-prateći vokal, Jasmin Isabegović-prateći vokal i Amra Salihčehajić-djevojka koja se pojavljuje u spotu. “kazao je Hera za NEON Televiziju.

Iako je spot danas objavljen na youtube platformi, reakcije su već stigle. I to pozitivne, što mu daje još veći vjetar u leđa i inspiraciju da radi na novim projektima.

Ljubav je Heri uvijek bila inspiracija za stvaranje muzike, pa kao autor mnogih pjesama, pa i ovaj put muziku, tekst i aranžman potpisuje upravo on. Pjesma je snimana u studiju ACOUSTIC Tuzla, a mix&mastering je urađen u studiju LUNA Sarajevo.

Pustit ćemo vas da uživate u ovoj divnoj pjesmi…

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Magazin