NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Ahmetović sa “Sarajevom” otputovao na pripreme

... | 17. Januara 2020.
15:35
Kalesija Online

Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo jutros su iz Trening centra Butmir otputovali u Ljubuški, gdje će obaviti prvi dio priprema za nastavak sezone.

Novi šef stručnog štaba, Vinko Marinović, u Ljubuški je odlučio povesti 25 igrača: Kovačević, Džafić, Dizdarević, Hodžić, Šabanović, Dupovac, Lazić, Kurdić, Šerbečić, Pidro, Islamović, Imamović, Đokanović, Gavrić, Oremuš, Stanojević, Velkoski, Tatar, Rahmanović, Salčin, Milanović, Cruz, Handžić, Ahmetović i Guzina.

Bordo tim će u Ljubuškom boraviti do 21. januara, a tamo će odigrati i jedan kontrolni meč protiv lokalne ekipe NK Ljubuški.

Pripreme za nastavak sezone startale su prozivkom, koja je obavljena 11. januara u hotelu Ibis Styles u Sarajevu, a prvi trening u 2020. godini izabranici Vinka Marinovića obavili su 13. januara u Trening centru Butmir.

Nakon povratka iz Ljubuškog, ekipa će trenirati u Sarajevu, a potom joj slijedi put na drugi dio priprema u Antaliju, gdje će boraviti od 29. januara do 10. februara. Raspored prijateljskih utakmica u Turskoj bit će naknadno utvrđen.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport