NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Autoservis “Prnjavor” proslavlja 14. rođendan

... | 15. Marta 2021.
18:54
Kalesija Online

Autoservis “Prnjavor” danas proslavlja 14. rođendan. Na početku njihovo djelovanje bilo je usmjereno na pružanje usluga šlep službe, kao i usluga servisiranja automobila. Sticanjem povjerenja kod klijenata, razvijalo se poslovanje, tako da autoservis “Prnjavor” danas iza sebe ima 14. godina uspješnog rada.

Početak je bio težak, kaže vlasnik Ibrahim Fazlić, poznatiji pod nadimkom Brille. Povjerenje kod klijenata sticao je zahvaljujući preporukama njegovih posjetioca.

“Na početku niko nije bio optimista osim supruge i mene. Povjerenje kod klijenata sam sticao po preporuci. Nisam imao nikakav drugi vid reklame. Napravio se jedan fin krug ljudi sa kojim radim”, kazao je Brille.

Iako je bilo onih koji su osporavali njegov optimizam, kaže Brille, on nije odustao. Nabavio je šlep službu i time mu se otvorila mogućnost da radi ne samo u Kalesiji, nego i u drugim gradovima.

U autoservisu Prnjavor dostupne su sve vrste automehaničarskih i vulkanizerskih usluga. Tu je i veliki izbor guma za vašeg četverotočkaša.

Od sada u Prnjavoru imate na raspolaganju prostranu i opremljenu automehančarsku radionicu koju možete iznajmiti svaki dan od 8 do 17 i to po cijeni od 15 KM za sat vremena iznajmljivanja. Uz veći zakup cijena je po dogovoru.

Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona 061 754 863 i 062 810 213…

Autoservisu “Prnjavor” želimo sretan rođendan i još mnogo sretnih godina i uspješnog rada.

Kako je ekipi NEON Televizije bilo na snimanju pogledajte u videu:

Ako i vi želite reklamu po kojoj će vas prepoznati na tržištu pozovite nas na broj telefona 062/ 33 00 95.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, NEON TV - Video prilozi, Promocija