NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Balkan Open Tešanj: Huso Turić sedmi put prvak

... | 25. Marta 2019.
09:39
Kalesija Online

U tešanjskoj sportskoj dvorani 23. i 24. marta održan je Internacionalni kickboxing kup Balkan Open 2019 u organizaciji Kickboxing saveza Bosne i Hercegovine i Centra borilačkih sportova Tešanj koji se ove godine tradicionalno održava dvanaesti put.


Ove godine na Balkan Openu učešće su uzeli takmičari iz Austrije, Slovenije, Slovačke, Hrvatske, Mađarske, Srbije, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Izraela, Moldavije, Crne Gore, Grčke, Poljske, Danske, Švedske i BiH, s ukupno 600 takmičara, a samo takmičenje realizovano je u svim kickboxing disciplinama i svim uzrasnim kategorijama u dva takmičarska dana. Učešće na takmičenju uzeli su i članovi KBS “Goleden Team” Kalesija koji su ostvarili zapažene rezultate.

Huso Turić na pomenutom takmičenju nastavio je svoju dominaciju, te sedmi put osvojio prvo mjesto. Osim Huse prvo mjesto odnosno zlatne medalje osvojili su Elma Mehmedović, Melisa Mehanović, Admir Halilović, Amina Čikarić, Iman Hadžić. Srebrene medalje osvojili su Amina Čikarić, Vedad Hadžić, Iman Hadžić, Edin Islamović, Dino Rapkić, Halid Hadžić. Bronzanim medaljama okitili su se Admir Halilović Aldin Ćorsuljić Aldin Paščanović Benjamin Softić Halid Hadžić Semir Krndić

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme