NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Bh. delegacija na Olimpicu: Misimović objavom sve zaintrigirao

... | 11. Januara 2020.
19:39
Kalesija Online

Bh. delegacija na čelu sa predsjednikom NFSBiH Elvedinom Begićem i novim selektorom Dušanom Bajevićem ovaj vikend provodi u Rimu. 

Osim Begića i Bajevića četveročlanu delegaciju još čine proslavljeni bh. reprezentativac Zvjezdan Mismović te direktor za sport NFSBiH Elmir Pilav.

Oni su u italijansku prijestolnicu otputovali s jasnim ciljem – nagovoriti Senada Lulića da se ponovo vrati u reprezentaciju BiH i bude na raspolaganju tokom baraža, a možda i Evropskog prvenstva.

Objavom kratke priče na društvenoj mreži Instagram Misimović je zaintrigirao bh. javnost. Popularni Miske je objavio fotografiju kartonske makete Lulića ispred stadiona Olimpico.

U opisu je napisao “bivši, a možda budući” te tako na indirektan način poručio da još ništa nije gotovo te da postoji mogućnost da kapiten Lazija ponovo nosi dres Zmajeva.

Inače, Lulić se našao u startnoj postavi Nebeskoplavih te kao kapiten predvodi rimsku ekipu protiv Napolija. Olimpico je poprilično ispunjen jer Lazio slavi 120 godina postojanja.

Inače, sutra će na Olimpicu igrati Roma i Juventus, a delegacija NFSBiH će također posmatrati duel Edina Džeke i Miralema Pjanića. Za nedjelju je zakazan i sastanak s Lulićem.

(sportsport.ba)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Sport