NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Bh. influenserica iz Kalesije snimila svoj porođaj, video je u dva dana skupio 150 hiljada pregleda

... | 11. Januara 2022.
10:38
Kalesija Online

Influenserica i menadžerica modnog brenda Ilda Humić u decembru je rodila treće dijete, sina Isaka, a na svom YouTube kanalu objavila je i video poroda koji se našao na samom vrhu trendinga u BiH.

31-godišnja Ilda snimati je počela pripreme za porod u 39. tjednu trudnoće, a u videu su se pojavljivali njen suprug i djeca Lukman i Iman.

Influenserica je snimala redovite preglede prije poroda, spremanje stvari za bolnicu, a na posljetku, uz pomoć supruga, zabilježila je i sam porođaj.

U samo dva dana video je skupio gotovo 150.000 pregleda, a mnogi su u komentarima priznali kako ih je ovaj video rasplakao.

“Oplakah vam, draga Ilda od srca čestitam tebi i tvojoj porodici. Djeca su blago, a vi ste jedna predivna prirodna porodica. Želim vam od srca sve najljepše”, “Ovaj video me rasplakao pa nasmijao, rasplakao pa nasmijao i tako u krug. Toliko smo svi ispratili tvoju trudnoću da pretpostavljam da nam je svima drago i da smo svi jedva čekali da se ovo desi i da nam postaviš video”, “Draga Ilda bez pretjerivanja isto kao da mi se kćer porodila, toliko sam plakala, prelijep i preemotivan video, svako dobro cijeloj tvojoj obitelji “, pisali su pratitelji u komentarima.

Inače, Ilda je iz Kalesije a s gotovo 200 hiljada pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu na humorističan i zabavan način.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme