NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Bračni par iz Tojšića na kreativan način pravi poklone za razne prilike

... | 30. Juna 2020.
12:03
Kalesija Online

Kreativnost mladih, ljudi zahvaljujući između ostalog i tehnologiji, u posljednje vrijeme sve više dolazi do izražaja. Zbog ekonomske situacije u kojoj se nalazi naša zemlja, ukoliko se od te kreativnosti može doprinijeti povećanju kućnog budžeta onda je to pun pogodak koji rezultira onom poznatom rečenicom “Spojiti ugodno sa korisnim”. Iz pomenutih ali i drugih razloga, mladi bračni par iz Tojšića, Emina i Eldar pokrenuli su Facebook stranicu “Poklon kreacije E&E “.

“Kako i samo ime stranice kaže, tu se mogu pronaći pokloni baš onda kada se pitate šta nekom pokloniti. Također svi zainteresovani mogu odabrati razne slike za dom i učiniti ga prijatnijim mjestom za sebe i svoju porodicu.” kažu naši sagovornici.

Ističu da su cijene pristupačne a sve slike moguće je uraditi po želji kupaca. Natpise je, svakako,moguće personalizirati. Pomenuti mladi bračni par kaže da im je cilj svaki poklon učiniti posebnim i dati mu posebnu dozu kreativnosti. Da za svakog bude drugačiji i da na njemu bude “pečat” onoga koji poklanja.

Razvoj stranice i raznovrsnost poklona svakako zavisi od želja kupaca. Oni su svojoj mašti dali prostora i pustit će joj da se razvija pa ukoliko kupci budu željeli i neke drugačije poklone sigurno će se usuditi da probaju napraviti nešto novo.

Eminine i Eldarove kreativne poklone možete pogledati OVDJE

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme