NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Bravo Miljanovčani: Uspjela još jedna humanitarna akcija

... | 9. Novembra 2019.
10:25
Kalesija Online

Miljanovčani su još jednom pokazali da su pravi humanitarci. Humanitarna akcija “Obrok za migrante” je uspjela, zahvaljujući dobrim ljudima. Oni su prije nekoliko dana pokrenuli akciju prikupljanja pomoći za migrante, a kojoj su se odazvali brojni građani Miljanovaca željni pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Uspješno smo organizovali i proveli humanitarnu akciju “Obrok za migrante”. Želim ispred vijeća da se zahvalim svim Miljanovčanima koji su uzeli učešće u ovoj akciji. Posebnu zahvalnost i priznanje ističem aktivu žena MZ Mlijanovci, koje su kao i u prethodnoj akciji najviše posla odradile. Trudiću se dok sam na čelu MZ da im se oda adekvatno priznanje i svima onima koji svojim radom i zalaganjem podižu ugled ove MZ. Hvala i onima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju u našoj MZ”, kazao je predsjednik MZ Miljanovci, Ekrem Hasanović.

Građani su donirali ono što je najpotrebnije u ovim trenutku, a to su hrana, voće, povrće, odjeća, deke… Paketi su sinoć uručeni, a prilikom uručivanja pripremili su im topao obrok i čaj. Ovo je druga akcija prikupljanja pomoći za migrante, a kako je naveo Hasanović do kraja godine bi trebala biti upriličena još jedna humanitarna akcija.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme