NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Demant Semira Mujkanovića na neistine iznesene na konferenciji za medije OO BPS Sefer Halilović Kalesija

... | 5. Maja 2017.
10:20
Kalesija Online

Na jučer održanoj Konferenciji za medije Bosanskohercegovačke patriotske stranke Sefer Halilović, predsjednik Regionalnog odbora ove stranke dr.Mirsad Selimović je iznio niz laži i neistina kada je u pitanju moje ime i inspekcijski nalaz sproveden u Domu zdravlja Kalesija.

Ja Semir Mujkanović sam 2009.godine završio Medicinsku školu u Tuzli (fizioterapijski tehničar), a zatim 2013.godine završio sam Visoku zdravstvenu školu smijer fizioterapija. Odmah po završetku srednje škole prijavljen sam na evidenciju Zavoda za zapošljavanje, a studij Visoke zdravstvene škole sam sebi sam finansirao od sredstava roditelja.

Državni ispit položio sam 2014.godine,  tako da nisu tačne tvrdnje dr. Mirsada Selimovića u kojima navodi da nemam državni ispit položen. Također nisu tačne ni tvrdnje da nemam licencu za obavljanje posla koji trenutno obnašam, zašto Vam dostavljam fotografiju licence na uvid.

Na konferenciji za medije izneseno je niz netačnih tvrdnji kada je u pitanju rad nas kao vijećnika, a sve kako bi nas Selimović i njemu bliski diskreditovali i kako bi nas predstavili kao izdajnike.

Ja nikada neću glasati protiv interesa građana Kalesije, kako to od mene traži upravo Mirsad Selimović i vršilac dužnosti predsjednika BPS-a u Kalesiji Fejzulah Mujanović. Mene su birali građani da ih predstavljam da bude bolje njima i našoj Kalesiji i tako ću se i ponašati.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme