NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

EKSKLUZIVNO: Pjanić za “Sportske” nakon prolaza u polufinale Lige prvaka

| 21. Aprila 2017.
07:25
Kalesija Online

-Sve je super prošlo. Zasluženo smo ušli u polufinale Lige prvaka- izjavio je Miralem Pjanić za “Sportske. ba, po dolasku iz Barcelone u Torino.

Mire je briljirao, odigrao je čarobno, držao sve konce u svojim rukama.

– Nadamo se da ćemo doći do finala- poručuje veznjak “Stare dame”.

Uspjeh i čestitke na svoj račun usmjerio je cijelom kolektivu.

– Svaku utakmicu igram sve bolje i bolje. Igram sa fantastičnim igračima i to mi dosta pomaže da svaki dan budem sve bolji.

U finalu može naletjeti na stare “mušterije”, na Real i Monako, ili Atletiko… Pjanić je optimista.

– Sada će biti sigurno teže, ali ekipa je fenomenalna. Idemo do kraja, da osvojimo sve- izjavio je Miralem Pjanić za naš portal.

Mire je za meč u Barceloni osigurao karte za brojne svoje prijatelje i porodicu.

Mire je imao poseban motiv za meč s Barcom. Prije šest godina dobio je poziv da bude gost na jednoj utakmici Barcelone. Tada je još bio član francuskog Lyona. Kako mu se poziv učinio više kurtoazne naravi na Nou Camp je poslao Fahrudina, svog oca, savjetnika, prijatelja, druga… Nakon ligaške utakmice s tribina se mahalo bijelim maramicama. Što je bio jasan znak starijem Pjaniću da se samo zahvali na kafi u svečanoj loži Barcelone. Umjesto u Barcu, Mire je stigao u Romu, pa u Juventus.

U srijedu večer nogometna se Evropa poklonila majstorstvu Miralema Pjanića. U Realu priželjkuju sve samo ne Juventus. I Miralema Pjanića. Koji ih je već jednom zavio u crno. Susretu s Realom raduje se samo Miretov mlađi brat Mirza, koji zna samo za dva igrača. Za Pjanića i Ronalda!

Komentari

Kategorija: Sport