NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

FK Bosna Kalesija: Usvojen Izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2019.godinu

... | 28. Januara 2020.
16:19
Kalesija Online

Članovi Skupštine FK Bosna Kalesija usvojili su Izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2019.godinu, Plan rada i finansijski plan za 2020.godinu, na sjednici koja je održana sinoć u prostorijama MZ Kalesija Centar.

Istaknuto je da je FK Bosna Kalesija jesenji dio sezone završio na petom mjestu na tabeli Druge lige FBiH „Sjever“, što je ocijenjeno kao dobar rezultat i izraženo očekivanje da će se i na kraju sezone zadržati plasman u gornjem dijelu tabele. Posebno je naglašeno da je u 2019. godini potpisan ugovor između FK Bosna Kalesija i FK Tuzla City, kojim je obezbijeđeno finansiranje za rad i takmičenje kadetske i juniorske selekcije Bosne iz Kalesije.

Ibro Mahmutović, šef stručnog štaba FK Bosna upoznao je prisutne da će pripreme za početak proljetnog dijela sezone započeti u subotu, 01.februara. Dodao je da računa na sve igrače koji su nastupali i u prvom dijelu sezone, a da niko od igrača nije najavio odlazak iz kluba.

Na Skupštini kluba upućena je zahvalnost Zuhdiji Kariću i njegovoj firmi „ZUX 4“, kao najvećem donatoru, općinskom načelniku,  sponzorima i prijateljima FK Bosna Kalesija koji su u 2019.godini podržali rad kluba.

(Radio Feral)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport