NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

FOTO: Kalesija dobila prodavnicu čokolade i kvalitetnih slatkiša

... | 14. Decembra 2015.
12:48
Kalesija Online

U Ulici Žrtava genocida u Srebrenici pored cvjećare “Seif” danas je otvorena prva prodavnica slatkiša i čokolade u Kalesiji.cokolada_6Riječ je o prodavnici koja je u vlasništvu Have Fazlić, a kako nam je kazala ovo je jedan mali početak, uskoro se očekuje prodaja i čokolada ukrašena porukom koju možete pokloniti dragoj osobi.

-“Želimo da našim kupcima pružimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Ovo je samo početak, a svakako se nadamo da će naši klijenti biti zadovoljni i uvjeriti se u kvalitet koji nudimo”, istakla je Fazlić.

cokolada_3U prodavnici “Chocolate & Pralines” možete kupiti topljenu čokoladu, ručno pravljene praline koje će svojim ukusom i kvalitetom iznenaditi vaše nepce.

Osim ukusnih čokoladnih pralina, bombonica i originalnih skulptura od čokolade, ova prodavnica nudi drvene i kožne kutijce s kojima možete obradovati vaše najmilije.

“Chocolate & Pralines” za svoje kupce nudi i posebne usluge kao što su specijalne narudžbe, te aranžman poklona po vlastitoj želji i ukusu.

Posjetite ovu jedinstvenu prodavnicu koja će na Vas ostaviti pozitivan utisak zahvaljujući odličnoj uslugi, povoljnim cijenama, ljubaznom osoblju i prelijepom ambijentu.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Promocija