NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Frizerski saloni ponovo otvorili vrata svojim mušterijama

... | 3. Maja 2020.
14:55
Kalesija Online

Frizerski saloni u Kalesiji ponovo su otvorili vrata svojim mušterijama. Jedan od njih je i frizerski salon “Hair style” koji je u petak počeo sa radom. Nakon duže pauze vlasnik salona Semir Burek je kazao da su termini za narednu sedmicu dana već popunjeni, te da su pozitivne reakcije mušterija koji su jedva čekali da počnu sa radom i što nakon nekoliko sedmica mogu ošišati i srediti frizure.
“Prvi dan je protekao super. I preko vikenda radimo, mušterije su jedva čekale da počnemo sa radom, kao i mi. Termini su nam popunjeni za sedam dana unaprijed”, kazao je Semir.

Ovako je posjeta frizerskom salonu izgledala prije pandemije


Svi se vesele odlasku kod frizera i novoj frizuri, a salon je prvi dan otvaranje primio brojne mušterije. Nakon saznanja da će frizerski saloni početi sa radom, odmah su rezervisali termine. Cijela ova situacija izvana korona virusom odrazila se na poslovanje i ovog frizerskog salona.
“Mjesec i po dana nismo radili. Računi su dolazili, a mi smo sve to trebali platiti. Posljedice korone ćemo sabrati tek kada vidimo šta će odlučiti nadležni”
Frizerski salon “Hair style”, kako kaže vlasnik, slijede preporuke nadležnih, uz strogu kontrolu i poštovanje svih mjera zaštite i preventive kada je u pitanju suzbijanje epidemije koronavirusa radi zaštite mušterija.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Magazin