NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Fudbaleri kalesijske Bosne ugostili ekipu Radničkog iz Lukavca

... | 3. Aprila 2021.
18:01
Kalesija Online

U okviru 20. kola Druge lige FBiH grupa Sjever fudbaleri kalesijske Bosne ugostili su ekipu Radničkog iz Lukavca. Utakmica je završena neriješenim rezultatom, 2:2. Za FK “Bosna” Kalesija golove su pogađali Šljivić i Suljić. Nakon poraza u prošlom kolu, fudbaleri Bosne pripremali su se i trenirali za duel sa pomenutom ekipom.

“U prošloj utakmici doživjeli smo jedan mogu slobodno reći veliki poraz. Podbacila je ekipa u kompletu i ja jedan dio odgovornosti prebacujem na sebe. Ne znam šta se desilo. Analizirali smo u toku sedmice i popravili ono što je trebalo. Radnički Lukavac je jedna dobra ekipa”, kazao je trener FK “Bosna” Kalesija Suad Tabalović.

Trener FK Radnički Lukavac istakao je da su fudbaleri kalesijke Bosne dobra i jaka ekipa, te je dodao da Radnički ima velike ambicije u narednoj sezoni i plan im je plasirati se u veći rang takmičenja.

“Dobro stojimo na tabeli, došli smo danas da se borimo. Mi planiramo da ostanemo tu gdje jesmo. Sljedeće godine ide tranzicija gdje Radnički planira da ide u veći rang, kazao je Samir Kuduzović, trener FK Radnički Lukavac.

Utakmica je odigrana na Gradskom stadionu u Kalesiji. FK “Bosna” Kalesija nalazi se na 13. mjestu na tabeli sa osvojena 23 boda.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport