NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Godina dana uspješnog emitovanja emisije “Super žena”

... | 4. Oktobra 2019.
09:51
Kalesija Online

Danas proslavljamo godinu dana od emitovanje emisije “Super žena”. Tačnije, 4.10 2018. godine krenuli smo sa realizacijom novog projekta, koje je posvećen predstavljanju i afirmaciji žena. Pravo osvježenje stiglo je naše male ekrane.

Iza nas jedna jako uspješna godina i projekat koji ćemo nastaviti raditi. Ideja o emisiji ovakvog karaktera, bila je prava inspiracija i izazov za mene kao autora, ali i cijelog tima NEON Televizije. Inspiracija iz razloga, jer ste svakom novom emisijožene pokazal svoje vrijednosti i dostignuća. Pokazale su žena može biti ujedno majka, supruga, domaćica i uspješna poslovna žena.

Dosta žena i djevojaka  smo upoznali, divili se njihovoj hrabrosti i želji da od malih kućanskih poslova, hobija uplove u poduzetničke vode. Zadovoljstvo je bilo družiti se sa ženama iz svih sfera života. Posebno bi  pohvalila hrabrost naših majki, domaćica kojima nikada nije teško bilo koji posao raditi i pritom  svoje iskustvo i znanje prenijeti na mlađu žensku populaciju. Priliku da se predstave dobile su žene bez stručnih kvalifikacija, poduzetnice, doktorice, profesorice, vizažistice, cvjećarke…

Kroz ovaj projekta nadstojimo žene da ohrabrimo, posebno ranjive skupine žene, koje bi kroz pozitivne primjere gradile svoje ambicije, pokrenule svoje biznise, poboljšavajući ekonomski i socijalni status žene u društvu.

Želimo da se zahvalimo prije svega svim ženama koje su učestvovale u emisiji i sa kojima smo se družili. Veliko hvala cvjećari „Seif“ na podršci prilikom realiziacije emsije. Mi nastavljamo dalje. Želimo da upoznamo nove žene i predstavimo nove priče.

Ukoliko želite da predstavite svoj rad, pokažete svoje kulinarske sposobnosti, ugostite ekipu NEON Televizije u svom domu ili kancelariji, obavezno nam pišite. A ako poznajete neku ženu, prijateljicu, majku kojoj bi odlično stojala titula SUPER ŽENE možete je prijaviti putem e-mail-a ntv@neon.ba.

U želji da se prisjetite nekih žena koje su sudjelovale u našoj emisiji, napravili smo kompilaciju istih u specijalnom izdanje emisije “Super žena”.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Magazin