NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Gradski derbi humanitarnog karaktera: Večeras igraju KK “Živinice” i KK “IBU Spartans”

... | 9. Februara 2019.
11:25
Kalesija Online

Poštovani ljubitelji sporta, ljubitelji košarke, građani Živinica, humanisti i prije svega ljudi, KK Živinice Vas poziva na košarkašku utakmicu između KK Živinice i KK IBU Spartans dana 9.2.2019.godine (subota) sa početkom u 19.00 sati u Sportskoj dvorani u Živinicama, koja će pored košarkaškog spektakla biti i humanitarnog karaktera.
Prave i istinske ljubitelje sporta, košarke i sve sugrađane ovim putem želimo da upoznamo, da je Uprava KK Živinice dana 4.2.2019.godine (ponedjeljak) na svojoj redovnoj sjednici, donijela Odluku da se na utakmici KK Živinice i KK IBU SPARTANS naplaćuje ulaz u iznosu od 3.00 KM, te da će cjelokupan iznos od prodaje ulaznica KK Živinice donirati Udruženju”NAŠE DIJETE” KLADANJ.
KK Živinice je obezbjedila dolazak djece i njihovih roditelja iz pomenutog udruženja, kako bi isti bili njihovi gosti i kako bi gledali i uživali u košarkaškoj utakmici.

Na pomenutoj utakmici , za djecu iz ovog udruženja, KK Živinice će obezbijediti prigodne poklone, kako bi se isti ugodno osjećali za vrijeme utakmice, te će se cjekupan iznos od prodaje ulaznica uručiti istim.
Dođite i upoznajte ovu djecu, pokažite da ih podržavate jer su i oni dio društva i trebaju da budu briga šire društvene zajednice.
“Dragi Živiničani, želimo da Vas pozovemo da dođete u što većem broju, pokažimo da smo humani i da imamo osjećaja i pažnje i za tu djecu, jer ona to zaslužuju. KK Živinice ovim želi da nastavi sa svojom pozitivnom praksom i kao mnogo puta do sada pokazati da može organizovati, realizirati i podržati mnoge humanitarne projekte kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama, o čemu su naši simpatizeri i javnost jako dobro informisani. Dođite da zajedno uživamo u košarkaškom spektaklu, a ujedno da budemo dio jedne lijepe i humane priče. Dođite da zajedno pokažemo svima da su živinice grad košarke. Neka pobjedi sport, košarka, ljudskost i humanost.”-kažu iz uprave KK “Živinice”

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika, Sport