NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Jedan od hit modela za proljetnu sezonu

... | 16. Marta 2019.
11:51
Kalesija Online

Hlače visokog struka su jedan od esencijalnih modela garderobe za proljetnu sezonu. Prošle godine nametnule su se kao jedan od “it” komada u garderobi svake trendseterice, a taj trend nastavlja se i u proljetnoj sezoni koja je pred nama. Osim što izgledaju elegantno, hlače visokog struka također su vrlo nosive i praktične te se lako mogu kombinovati u mnogim prilikama.

U ponudi ćete pronaći mnogo modela, a najpopularnije su trenutno tzv. paperbag hlače s pojasom koje ističu struk i lijepo izgledaju uz košulje i štikle. Osim paperbag modela, visoki je struk prisutan i kada je riječ o trapericama te trapez modelima koji će, prema svemu sudeći, biti vrlo popularni u danima koji su pred nama, a takve su kombinacije idealne za ležernije prigode.

Prije dolaska ljeta i toplijih dana, koje ćete radije provoditi u ljetnima haljinicama i prozračnijim outfitima, hlače visokog struka idealan su modni komad za ovo prelazno razdoblje. U ponudi omiljenih brendova svako će moći pronaći savršeni par hlača za proljetne kombinacije.

Autor: Marina Babić

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Magazin