NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Jedino ljubav može sve: Proslavili smo tri godine NEON Jutra

... | 7. Novembra 2019.
14:00
Kalesija Online

Prošlo je tri godine od prvog uživo javljanja iz studija NEON Jutro. Voditelji su 31. oktobra 2016. godine poželjeli dobro jutro gledateljima. Zajedno smo tri godine budili se i razbuđivali uz muziku, pozitivnu energiju i osmijeh. Smjenjivali su se voditelji, mijenjao koncept i sadržaj emisije, ali je cilj ostao isti. Razveseliti i uljepšati svako novo jutro našim gledateljima. Zajedno smo dijelili lijepe trenutke i iz dana u dan nizalo se međusobno povjerenje. Zahvaljujući njihovoj neizmjernoj podršci i ljubavi jutarnji program postao je gledan širom regije.

U NEON jutru jutros smo imali i posebno iznenađenje za naše gledatelje. Specijalan program povodom godišnjice obogatili smo muzikom i divnim gostima. Zapjevali i zasvirali su nam momci iz Akustiko band-a, Ahmed Zulić i Asmir Softić, te nova nada muzičkog show-a Zvezde granda, Lejla Brčaninović.

Pjevali smo, veselili se i proslavili godišnjicu. Putem malih ekrana slali smo pozitivne vibracije koje su stizale do domova naših gledatelja. Kroz razgovor sa našim gostima dotakli smo se njihovih planova i trenutnih aktivnosti. Momci iz Akustico bend-a su se pohvalili brojnim nastupima koji ih očekuju ovih dana. U studiju se priprema njihova prva pjesma “Jedina”, a otkrili su nam da je riječ o baladi. Nastupe imaju širom Bosne i Hercegovine, a naredne sedmice idu za Minhen. Ahmed i Asmir kažu da je najljepše nastupati u rodnom kraju, ali je i pred svaki nastup u Kalesiji prisutna trema. Spomenuli su i da se repertoar razlikuje u zavisnosti gdje nastupaju, a pjevaju svu vrstu muzike. Za Novu godinu nastupaju u Brčkom.

Želimo da se zahvalimo našim gledateljima što su uz nas bili svih ovih godina. Želimo i da nastavimo naše druženje, a vjetar u leđa su nam svakako vaši komentari i poruke koje svakodnevno dobijamo od vas. Vi ste naše ljepše sutra i svaki novi dan sa vama je poseban. Hvala u ime kolektiva NEON Televizije.

Gotovanje članova benda Akustiko pogledajte u videu:

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Magazin, NEON TV - Video prilozi