NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Kahrimanović d.o.o: Novi stambeno-poslovni objekat u Kalesiji

... | 9. Jula 2019.
14:30
Kalesija Online

Čast nam je predstaviti Vam objekat koji će biti prepoznatljiv po kreiranju novog životnog stila na našim prostorima a i šire. Visok nivo kvalitete materijala i izrade, adekvatni prateći sadržaji koji su skladno ukomponovani s modernim arhitektonskim rješenjima nude udobnost i postavljaju nove standarde kada su u pitanju stambeno-poslovni objekti u našoj regiji.

Blizina trgovačko-uslužnih te ugostiteljskih objekata (restoran, caffe bar) omogućiti će kvalitetu življenja baš onakvu kakvu ste priželjkivali tragajući za vlastitim životnim prostorom. U blizini su i škola, ambulanta, tržnica i stanica javnog prijevoza!

S obzirom da je prodaja stanova i poslovnih prostora u “lameli 03 ” uspješno realizovana, Kahrimanović d.o.o nastavlja sa investicijom i počinje izgradnja “lamele 02”.

Ukoliko želite sebi priuštiti stan ili poslovni prostor to učinite na vrijeme. Izaberite svoj stan putem naše web prezentacije www.centar-kalesija.com  gdje možete pogledati planove i 3D prezentacije stanova. U ponudi je 18 stanova, 3 poslovna prostora te garaže i ostave.

 Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona

+387 35 631 002

+387 61 641 016

+387 61 202 965

ili na email adresu: kahrimanovic.doo@gmail.com

Kahrimanović d.o.o. je građevinska firma sa sjedištem u Kalesiji. Preduzeće je osnovano 2010. godine, od kada posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Kahrimanović d.o.o. je preduzeće koje se bavi izgradnjom, rekonstrukcijom, restauracijom stambenih, poslovnih, javnih i industrijskih objekata.

Kompanija posjeduje kvalitetnu opremu, alate i stručnu operativu koja se usavršila za realizaciju najkompleksnijih projekata uključujući sistem gradnje KLJUČ U RUKE.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme