NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Kalesija online i “Retro Art” vas nagrađuju

... | 16. Avgusta 2013.
21:46
Kalesija Online

nagrada1Sa 707 lajkova (u trenutku pisanja vijesti) djevojka sa fotografije ovosedmična je pobjednica u našoj nagradnoj igri pod nazivom “Samo Kalesija online nagrađuje lajkove”. Za nju ove sedmice nagradu je pripremio slikar Mehdin Glogić i vlasnik ateljea “Retro Art” koji se nalazi u zanatskom centru u blizini Gradske džamije u centru Kalesije. Djevojka sa fotografije treba da nam svoje podatke dostavi na e-mail redakcija@kalesija.com. U e-mailu treba da navede ime i prezime i broj telefona na koji je možemo kontaktirati.

 

———————————————

U ateljeu “Retro art” možete naručiti svoje portrete, umjetničke slike, natpis na majicima ili čak na staklu. A ukoliko želite nekome pokloniti nešto za uspomenu i dugo sjećanje “Retro Art” je pravo mjesto za to.  Pored nakita, slika, suvenira, kupci imaju priliku i da na licu mjesta dobiju nacrtan ili naslikan vlastiti portret, prirodu ili nešto po samom izboru. To nije sve. Mehdin Glogić vrši ukrašavanje i zidova vaših soba ili stanova, kao i zidova ugostiteljskih objekata.

Vaše je samo da posjetite atelje “Retro Art” ili da Glogića pozovete na 061 569 – 985. Ono što je novo u ponudi svakako je veliki izbor majica sa motivima Kalesije što može biti idealan poklon za nekoga koga želite obradovati.

retro1

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Glas mladih, Kalesijske teme