NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, investicija vrijednosti preko 2 miliona KM (VIDEO)

... | 21. Januara 2022.
18:43
Kalesija Online

Investicija vrijednosti preko 2 miliona  KM stigla je u Kalesiju. Ovakvo značajno investiranje na područje naše općine svakako je od velike važnosti za pozitivan privredni razvoj u lokalnoj zajednici, te prilika da mladi dobiju posao u svojoj općini.

Ukupno 15 osoba sa područja Kalesije dobilo je priliku za posao, u kompaniji Junuzović Kopex, koja je svečano otvorila savremeno opremljenu benzisku pumpu. U sklopu benziske pumpe nalazi se i autobuska stanica.

Na dan otvorenja benziska pumpa Junuzović kopex za prvih 100 posjetilaca pripremila je mnoge pogodnosti, kao i poklon gorivo u iznosu od 20 KM. Red je bio dug za točenje goriva. Neki od kupaca već su imali priliku točiti na ovoj pumpi, koje se nalaze u Lukavcu i Gračanici,  te su istakli da su zadovoljni cijenama goriva i uslugom.

Benziska pumpa je napravljena po evropskim standardima, a ovaj objekat je četvti u nizu pomenute kompanije, s tim da je jedini koji u svom komplesku ima benzisku pumpu i autobusku stanicu.  

Osim toga, kupci mogu napraviti predah i odmoriti u caffe baru koji se  nalazi u sklopu ovog kompleksa u Kalesiji, kao i mini market.

Benzinska pumpa sa najmodernijim i najsavremenijim izgledom u maloprodajnom objektu nudi vrhunsku uslugu i besprijekornu kvalitetu proizvoda u svom asortimanu po najpovoljnijim cijenama autokozmetike.

Ostvariti možete i dodatni popust na gorivo korištenjem kartice pogodnosti. Da bi ste postali vlasnik kartice, potrebno je da preuzmete brošuru na benzinskoj pumpi, i ispunjenu predate uposlenicima benziske pumpe, nakon čega vaša kartica ide u izradu.

Novootvorena pumpa se nalazi na adresi Senada Hodžića Mehdina bb.

Više informacija u reportaži:

https://www.youtube.com/watch?v=FtzWdpYoCLg

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme