NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Kalesijka Melisa Brkić večeras će predstaviti prvu knjigu “Ono što je ostalo od nas”

... | 14. Avgusta 2019.
10:14
Kalesija Online

Knjiga    „Ono što je ostalo od nas“ zapravo predstavlja epilog jedne prerano završene ljubavne priče, sastoji se od šezdeset pjesama podijeljenih na dva dijela. Pjesme su bez naslova. Sama tema ove zbirke jeste ljubav, gdje je ljubav predstavljena kao snažna, bezvremenska, univerzalna, emocija, ali sa aspekta  osjećanja gubitka ljubavi, ljubavi koja boli i ljubavi koja se transformiše. U knjizi se još jednom možemo uvjeriti  da svaka bol ima svoj  lijek, a lijek za ljubav je oprost.

Ovo je Melisina prva knjiga, koja je nastala sasvim slučajno. Melisa piše još od osnovne škole, pa je ljubav prema pisanju i emocijama koje su proizilazile u određenim trenucima odlučila podijeliti sa ostalim ljubiteljima pisane riječi. Olovka i papir su njeni najbolji prijatelji.

“Ja sam jako emotivna osoba, olovka i papir su su mi pomogli u određenim situacijama. Nadam se da će čitaoci moći osjetiti moju emociju koju sam prenijela na papir”, kazala je Melisa.

Promocija Melisine knjige “Ono što je ostalo od nas” održat će se večeras u BKC “Alija Izetbegović” u 19:00 sati. Organizatori su BKC “Alija Izetbegović” Kalesija, Udruženje mladih “Trik” i Das Wort Slavonski brod.

Gostovanje sa Melisom možete pogledati u videu:

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme