NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

“Kalesijsko ljeto 2018” uživo na programu NEON Televizije

... | 14. Jula 2018.
08:31
Kalesija Online

Tradicionalna manifestacija u ljetnim mjesecima u Kalesiji jeste “Kalesijsko ljeto”, koja svake godine Kalesijscima ali i drugim posjetiteljima nudi veliki broj kulturno-zabavnih događaja. I ove godine “Kalesijsko ljeto” bit će obogaćeno nizom događaja u kojem će moći uživati svi građani bez obzira na godine.

Međutim, ove godine ima i jedna novina. U saradnji JU BKC “Alija Izetbegović” Kalesija i NEON Televizije “Kalesijsko ljeto 2018” će se emitovati uživo.

Prva emisija odnosno otvaranje “Kalesijskog ljeta” je 14.jula 2018 godine sa početkom u 18:00 sati. Dva sata gledatelji NEON Televizije ali i posjetitelji manifestacije koja će biti upriličena ispred kalesijskog BKC-a će moći uživati u pjesmama kalesijskih interpretatora sevdalinke ali i drugih pjesama, u igrama KUD-a, u priči zanimljivih gostiju iz svih sfera života. Večeras  između ostalogmožete uživati u nastupima KUD “14.maj” Tojšići i Nedžide Nasupović.

Budite dio i Vi dio “Kalesijskog ljeta” svoji prisustvom uveličajte tradicionalnu manifestaciju. Ukoliko ne možete zbog obaveza doći u Kalesiju, pratite program NEON Televizije. “Kalesijsko ljetouz NEON TV” pratite svake subote (od 14. jula) sa početkom od 18:00 sati.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme