NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Kao doktor Asim Mehmedović 10 godina uz OK “Bosna” Kalesija

... | 7. Novembra 2019.
13:18
Kalesija Online

“Kalesija je, sa ponosom možemo reći, grad odbojke i mi dok možemo dat ćemo svoj doprinos da se igra odbojka nije bitno u kojem rangu. Bitno je da imamo ekipu oko koje ćemo se okupiti, bitno je da dođemo na utakmicu i damo svoju podršku da se u narednim godinama igra odbojka u Kalesiji” kazao je specijalista porodične medicine Asim Mehmedović koji je kao ljekar uključen u OK “Bosna” Kalesija 10 godina.

Doktor Mehmedović zadužen je za zdravstveni bilten naših odbojkaša a njihovo zdravlje itekako je bitno za rezultat utakmice. Sve stručne osobe koje su na bilo koji način uključene u neki klub važna su karika u njegovom uspješnom djelovanju. Osim pomenute funkcije koju ima u klubu, Mehmedović je vjerni navijač muškog odbojkaškog kluba, ali i ženskog te ostalih kalesijskih klubova zbog toga ga često možete vidjeti na tribinama kako bodri naše sportiste. O igrama odbojkaša u Premijer ligi doktor kaže:

” Da smo igrali u Kalesiji i imali našu domaću publiku mi bismo sigurno ostali u tom rangu takmičenja. Međutim, mi smo u svakoj utakmici bili gosti. Hvala Sapni, hvala Sapnjacima koji su nam dali podršku ali mi smo “Bosna” Kalesija i mi ne možemo bez kalesijske publike.”

Prema riječima istinskog navijača kalesijskog kluba, “Bosna” Kalesija ima šanse za povratak u društvo najboljih a ima i mlade igrače koji su budućnost odbojke.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport