NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Lik Erne Sinanović na dresovima ŽOK “Bosna” Kalesija

... | 12. Januara 2019.
10:39
Kalesija Online

ŽOK “Bosna” Kalesija u nastavku sezone 2018/2019. u Superligi FBiH nastupat će u novim dresovima na kojima se nalazi lik Erne Sinanović. Ovo je bila odluka koju su donijeli Organizacioni odbor i uprava kluba, što je porodica Sinanović i odobrila.

Ibrahim Kurtić, predsjednik ovog kluba istakao je kako su željeli da se i na ovaj način zahvale Erni za sve što je učinila tokom svoje karijere.

-“Mi svi znamo šta je Erna uradila za nas, za našu Kalesiju ali pogotovo za ovaj kalesijski klub. Osim organizovanja turnira, željeli smo i na ovaj način da se zahvalimo Erni ali i porodici Sinanović”, kazao je Kurtić.

Podsjećanja radi, I memorijalni turnir “Erna Sinanović” održan je prošle sedmice, tačnije, 5. januara. Ovom prilikom je veliki broj osoba pokazalo da nije i neće zaboraviti Ernu Sinanović. Prvo je održana promocija filma “Erna” u BKC-u “Alija Izetbegović” Kalesija, zatim je položeno cvijeće i proučena fatiha na njenom mezaru, nakon čega se održao i turnir na kome su učestvovale četiri ekipe. Pobjednik turnira bile su odbojkašice kluba “Kula” Gradačac.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport