NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Miljanovci danas dočekuju asove

... | 27. Jula 2018.
07:49
Kalesija Online

Miljanovcima je sve spremno za fudbalski spektakl. Obilježava se četrdeseti rođendan kantonalca FK Bijeljavac.

Dolaze brojni sportski radnici, ali i proslavljeni asovi bh.fudbala, poput Rizaha Meškovića, Vedina Musića, Senada Repuha, Elvira Bolića, Nermina Šabića, Denisa Karića, Enesa Mešanovića, Senada Repuha, Aldina Džidića, Senada Brkića, Ajdina Maksumića, Damira Hadžića, Semira Borogovca…

Nastup je potvrdio i Veldin Karić, koji dolazi iz Hrvatske. Karić je nekadašnji član Marsonije, Želje, Torina, Varteksa, Lugana…

– Dolazim na slavlje FK Bijeljevac i da vidim svoje sportske prijatelje. Raduje me što će biti dosta gledatelja. Merak mi je igrati u Bosni”, – izjavio je za Sportske Veldin Karić.

Poziv je dobio i Muhamed Konjić. No, on je van zemlje i traži način da se na vrijeme prebaci u BiH. Konjić je stalni član selekcije Humanih zvijezda. Njihovu će ekipu u Miljanovcima predvoditi Sakib Malkočević, Sabahudin Vugdalić i Sinan Sinanović. Za “humaniste” će, između ostalih, nastupiti Almir Šećkanović, Senad Mujkanović i Salko Zildžić. Poziv je dobio i Goran Pelemiš, nekadašnji napadač kalesijskog Jedinstva.

Slobodan Janjuš, Bobo Gračanin, Almir Turković, Omer Joldić, Samir Muratović, Bulend Biščević, Mirza Varešanović. Edin Mujčin, Mirsad Dedić, Bakir Beširević i Zlatan Muslimović zbog klupskih i porodičnih obaveza ne mogu nastupiti u Miljanovcima. Utakmica u Miljanovcima između veterana Bijeljevca i Humanih zvijezda počinje u 17.30 sati. Program vodi popularni i nenadmašni radio komentator Rešad Mamela.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Najave, Sport