NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Miralem Pjanić fotografijom potvrdio da je postao otac

... | 19. Februara 2014.
08:34
Kalesija Online

Miralem Pjanić, nogometni reprezentativac BiH i igrač Rome, objavljivanjem fotografije na svom Instagram profilu potvrdio je da je nedavno postao otac. Nakon susreta sa Sampdorijom u nedjelju, u kojem je postigao spektakularan pogodak, objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako rukom drži nožicu bebe i potpisao sa: “Ovaj gol je za tebe”.

pjanic

Majka Miralemovog sina, kojemu je dao ime Edin, je Josefa, s kojom je u dugogodišnjoj vezi. Popularni Mire svoju djevojku nije eksponirao u javnosti, a ono što se zna jeste da je Francuskinja, rodom iz Nice, s kojom se upoznao dok je igrao u Lionu.

Italijanski dnevnik “La Gazzetta dello Sport”, pišući o mogućim transferima našeg reprezentativca, objavio je još početkom godine tekst u kojem je vijest o rođenju malenog Edina bila u drugom planu.

beba– Tačno je da je naš Mire postao otac. Sin Edin, hvala Bogu, rodio se prije dva mjeseca – potvrdio nam je jučer jedan od članova porodice Pjanić iz Kalesije. Josefa je, kako nam je rečeno jučer u Kalesiji, dolazila u Pjanićev rodni kraj.

– Oni koji su je vidjeli kažu da je izuzetno prijatna djevojka, koja iskreno voli Miralema. Dolazila je i u Kalesiju i imali smo priliku da se uvjerimo u to – tvrdi naš izvor.

Inače, u vrijeme kad se rodio maleni Edin, italijanski mediji objavili su špekulaciju da je Miralem Pjanić u vezi s novinarkom RAI-ja Đorđijom Rosi
(Giorgia Rossi) te su njihove zajedničke fotografije nastale u šetnji Milanom.  Međutim, nogometna zvijezda Rome sve je demantirala.

Kalesija.com/Dnevni Avaz

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme