NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Miralem Pjanić u novoj Netflixovoj seriji

... | 17. Februara 2018.
12:44
Kalesija Online

Netflix je okončao snimanje dokumentarnog serijala o fudbalskom klubu Juventus. Podijeljen na tri četrdesetominutne epizode, dokumentarac je započeo s emitiranjem.

– Netflix je želio snimiti jedan serijal o nekom fudbalskom klubom i upravo je našu priču označio kao najzanimljiviju. Zato smo osigurali pristup u sve klupske sfere. Snimljena je naša svakodnevica od sredine augusta do sredine decembra. Netflixova ekipa bila je s nama na treninzima, gostovanjima, ali i pripremama utakmica na koje gotovo niko nema pristup. U dokumentarcu su prikazani i razgovori s igračima. Vidimo ih kako odlaze kući, voze djecu u školu ili idu u kupovinu sa ženama ili djevojkama – otkrio je Juventusov finansijski direktor Federico Palombo i zaključio kako je Netflixov dokumentarac odskočna daska u kontekstu dodatnog klupskog promoviranja na svjetskom marketinškom nivou jer Netflix broji 110 miliona pretplatnika u više od 190 zemalja svijeta.

Prostor u seriji, naravno, ima i naš fudbalski reprezentativac Miralem Pjanić te kadrovi Netflixovih kamera prate i njegovu svakodnevnicu u Torinu.

 

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Magazin