NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

“Namještaj Kalajdžić”: Namještaj vrhunskog kvaliteta dostupan i kupcima u dijaspori

... | 4. Oktobra 2017.
12:28
Kalesija Online

Za udobnost u sosptvenom domu svi želimo  namještaj koji  osim što će doprinijeti izgledu dnevnog boravka, kuhinje  ili ipak spavaće sobe omogućiti i kvalitetan odmor.

Kvalitetan namještaj je osnova za dobar odmor u vlastitom domu. “Namještaj Kalajdžić” nudi upravo to. Kvalitetan  namještaj po najpristupačnijim cijenama.

Ono što je važno napomenuti da vršimo izvoz i montažu namještaja u dijasporu. Ukoliko živite van granica Bosne i Hercegovine a želite da imate namještaj po bosnskim standardima i cijenama, obratitete se u “Namještaj Kalajdžić”  i odaberite namještaj  po svom ukusu. Kod nas možete naći sve vrste pločastog namještaja, a naravno možete naručiti i namještaj po vlastitoj želji.

Ukoliko tek opremate svoj dom, ili ipak želite da promijenite namještaj u Vašem domu, posjetite nas i mi ćemo Vam pokazati namještaj vrhunskog kvaliteta, a neke od naših proizvode možete pogledati i na našoj Facebook stranici ili našu web stranicu: www.kalajdzic.net. Možete nas kontaktirati i na broj telefona: +387 61 429 311 ili na putem e-maila: info@kalajdzic.net.

Nalazimo  se u Raincima Gornjim. Dođite i uvjerite se u naš kvalitet. Vaše želje kod nas postaju stvarnost.

Fotografije naših radova:

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme