NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Neće na Bilino polju: Evo sta su priredili večeras BH Fanatikosi

... | 15. Novembra 2019.
18:06
Kalesija Online

Najbolje bosanskohercegovačke fudbalere danas očekuje pretposljednji meč kvalifikacija za EURO 2020 u kojim Zmajevi još uvijek imaju teoretske šanse, i to minimalne.

Današnji duel sa Italijanima na Bilinom polju, koji počinje u 20.45 sati, bit će prilika za selekciju Roberta Prosinečkog da se uigra za baraž u Ligi nacija, koji je posljednja šansa da se dokopamo kontinentalnog šampionata.

Podrška našoj reprezentaciji, bez obzira na rezultate i lokaciju odigravanja utakmice, nikada nije izostala, a sigurni smo da će tako biti i ovaj put. Prema, istina zasad nezvaničnim informacijama, protekle sedmice se intezivno odvijala “tajna operacija” najvatrenijih navijača, BHFanaticosa.

Ova navijačka organizacija je za štićenike nekoliko domova obezbijedila prijevoz, hranu, piće i ulaznicu za večerašnju utakmicu, bez medijske pažnje i preuzimanja zasluga, kako to i dolikuje navijačkom svijetu.

Sjeverna tribina Bilinog polja će i večeras biti odlično ispunjena, ali ovoga puta ne najvatrenijim Fanaticosima. Njih će na istoj tribini zamijeniti više od 200 dječaka i djevojčica koji su štićenici domova za nezbrinutu djecu i to iz Doma Porodica Zenica, Zavoda Pazarić, Zavoda Drin Fojnica, Đačkog doma Zenica, te Sela Mira iz Turije (Lukavac).

BHFanaticosi su umjesto svog prisustva, odlučili ovim dječacima i djevojčicama podariti nezaboravno iskustvo i prelijepu uspomenu. Iz Sela Mira Turija u Zenicu je danas krenuo autobus sa 55 štićenika ove ustanove, koji će sigurni smo biti velika podrška našoj reprezentaciji, ali i doživjeti jedno nezaboravno iskustvo.

sportske.ba

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Sport