NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

NEON Televizija i u programskoj šemi “Moja TV”

... | 18. Februara 2020.
18:51
Kalesija Online

NEON Televizija do sada je svoj program emitovala u kablovskim sistemima NEON Solucije, TXTV-a, Max TV-a Brčko i ZIPZAP Zenica a od sada i u “Mojoj TV”.

U proteklom periodu imali smo dosta upita od strane gledatelja kada će naš program biti i u sistemu “Moja TV”. Na našu veliku radost obavještavamo gledaoce da program NEON Televizije mogu gledati u “Mojoj TV” u kategoriji domaći kanali pod brojem 58.
Gledaoci sa područja općine Kalesija a naravno i cijelog Tuzlanskog kantona koji do sada nisu bili u mogućnosti pratiti program NEON Televizije. Moramo se pohvaliti i činjenicom da smo već dobili poruke i od gledatelja sa drugih kantona koji su već upratili naš program na “Mojoj TV”.


Podsjećanja radi NEON Televizija osnovana je 2014.godine u mjesecu maju. Objektivno i blagovremeno izvještavanje temelji su na kojima je nastala naša televizija. Dobrobit građana, ljubav prema rodnom kraju i njegovim stanovnicima fokus je lokalne kalesijske televizijske kuće koja u svom programu ima sadržaje za sve gledaoce. Od emisija izdvajamo dnevnu informativnu emisiju NEON Info, emisije NEON Jutro, Pričam vam priču, Sasvim (ne)obične priče, Super žena, Time Out, Sedmična hronika.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme