NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Nove emisije i bogata programska šema NEON Televizije

... | 5. Oktobra 2020.
11:40
Kalesija Online

NEON Televizija oduvijek je osluškivala želje publike i samim tim svoj program obogatila sa mnogo zanimljivih i novih sadržaja. U jesenjoj šemi krenuli smo sa emitovanjem novih emisija i programskih sadržaja. Ponedjeljkom od 20:00 sati možete pratiti emisiju “Put do uspjeha“, koja je posvećena predstavljanju uspješnih poduzetnika sa područja naše općine i okoline. Još jedna nova emisija “Ljepota života” emituje se četvrtkom od 18:05 sati, a donosimo vam mnoštvo zanimljivih priča o tradiciji, običajima, zanatima, profesijama.

Također, za ljubitelje sportskih emisija na programu NEON Televizije i dalje je četvrtkom emisija “Time out“, a u kojoj možete pratiti naše sportske kolektive i sva druga sportska dešavanja.

Petkom od 19:00 sati dječija emisija “Pričam vam priču“. Čarobne priče i Nerkina gitara vode vas u svijet bajki i basni.

Tu je i naša jutarnja emisija “NEON Jutro“, od ponedjeljka do subote, od 8:00 do 10:00 sati. Emisija koja je svakako pobrala mnogo vaših simpatija i koja je jedna od najgledanijih u jutarnjim satima.

Dnevna informativna emisija “NEON Info” na programu je od 18:45 sati, od ponedjeljka do petka. Kompilaciju sedmičnih dešavanja emitujemo subotom u sedmičnoj informativnoj emisiji “Sedmična hronika“.

Druga smjena” muzička emisija u kojoj ispinjavamo muzičke želje emituje se subotom od 19:30 sati. Brojni pozivi i javljanje naših gledatelja govore o vrhunskoj gledanosti pomenute emisije, ali i drugih TV sadržaja.

Programsku šemu obogatili smo sadržajima o turizmu i ekologiji, kulinarskim receptima, a donosimo vam i emisije gdje putem malih ekrana može upoznati naše gradove i proputovati svijetom.

U repriznom terminu tu su i emisije Sasvim (ne)obične priče, Super žena, Kalesijki vremeplov, Na kahvi sa

Pratiti nas putem našeg portala ntv.ba, facebook stranica Kalesija Online i NEON Televizija, te putem aplikacije. Ekipa NEON Televizije i dalje će se truditi da vas izvještava objektivno i tačno, gledajući na svijet pozitivno i prenositi vam samo pozitivne vibracije i informacije.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Magazin