NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Novi projekat: Radionice sa logopedom za djecu školskog i predškolskog uzrasta

... | 5. Avgusta 2020.
12:05
Kalesija Online

U okviru Kluba mladih mama a u organizaciji Udruženja “Snaga nezavisne žene” Kalesija u narednom periodu će na području općine Kalesija biti realizovan novi projekat. Naime, radi se o projektu u saradnji sa logopedom Adelisom Mujkić. Činjenica da nema logopeda u Domu zdravlja Kalesija, aktiviralo je Klub mladih mama da u budućnosti organiziraju radionice, kako grupne, tako i individualne sa djecom predškolskog i školskog uzrasta koja imaju problema sa govorom.

U ovaj projekat se mogu uključiti sva fizička, pravna i politička lica općine Kalesija, kako bi pomogli ovaj projekat, a isto tako, Hasmira poziva i sve mlade majke da se prijave.

Kada su u pitanju aktivnosti Udruženja “Snaga nezavisne žene” Kalesija trenutno je u toku i poziv za kurs šivenja, a u narednom periodu će biti organizovane i kreativne večeri gdje će žene poduzetnice sa područja općine Kalesija da podijele svoja iskustva kada je u pitanju pokretanje vlastitog biznisa, kako bi iskustvima pomogle drugim ženama koje su još uvijek u nedoumici kada je u pitanju posao.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, NEON TV - Video prilozi