NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Obavještenje za roditelje polaznika kursa engleskog jezika

... | 14. Februara 2020.
10:59
Kalesija Online

Udruženje “Snaga nezavisne žene” Kalesija u saradnji sa  Porodičnim ruralnim edukativnim centrom Živinice organizovao je kurs engleskog jezika namijenjen djeci uzrasta od 8-15 godina. Poslije završenog kursa, učenici koji uspješno savladaju učestvuju u razmjeni učenika u Francuskoj sa unaprijed dogovorenom školom. Organizatori kursa uputili su Obavještenje za roditelje djece koja pohađaju pomenuti kurs u kojem stoji:

“Poštovani roditelji, zbog napuštanja posla radnice koja je držala časove engleskog jezika u Kalesiji. U narednom periodu kurs engleskog jezika će se održavati u MZ Dubrave, srijeda 13:00 do -15:00 sati i nedjelja 14:00-16:00 sati. Dobro došli. “

Na kurs se prijavilo 20 polaznika, a kako bi olakšali roditeljima koji imaju dvoje ili troje djece nude im i određene pogodnosti.

“Kurs se plaća 20 KM po djetetu, u slučaju da iz jedne porodice ima dvoje djece plaćaju 30 KM, troje 35 KM. Plaća se iz razloga što želimo da naše aktivnosti prerastu humanitarni karakter i da u znanje i nauku treba ulagati”.

Kurs će se održavati dva puta sedmično u trajanju po dva sata. Na kraju završenog kursa svi polaznici će dobiti certifikate za stečeno znanje.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme