NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Obilježen 73.rođendan OŠ “Rainci Gornji”

... | 21. Novembra 2019.
12:59
Kalesija Online

Prigodnom priredbom u OŠ “Rainci Gornji” obilježen je Dan škole. Učenici su sa svojim nastavnicima pripremili bogat program kako bi proslavili važan datum za njihovu školu.
Danas, OŠ „Rainci Gornji“ pohađa 607 učenika razvrstanih u 29 odjeljenja, uposleno je oko 63 radnika.

Realizovano je i mnogo projekata koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta nastave. Između ostalih riješen je problem vodosnabdijevanja u PO Lipovice koja je priključena na Gradski vodovod. Svima onima koji su dali svoj doprinos u realizaciji projekata na danas upriličenoj priredbi dodijeljene su zahvalnice.

Direktor škole Asim Pilavdžić je istakao da u narednom periodu imaju još mnogo planiranih aktivnosti kako u centralnoj tako i područnim školama. Učenici osnovne škole Rainci Gornji ostvaruju zapažene rezultate kako u nastavnim tako i vannastavnim aktivnostima a mogu se pohvaliti i uspjehom na raznim takmičenjima. Cilj je i u narednom peridou ostvarivati zapažene rezultate. Današnjom priredbom obilježen je i Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Prilog sa obilježavanja Dana škole pogledajte danas u dnevnoj informativnoj emisiji NEON Info koja je na programu u 18:45 sati

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme