NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Obilježena godišnjica smrti Erne Sinanović: Porodica, kolege i prijatelji položili cvijeće na mezar

... | 3. Januara 2022.
15:07
Kalesija Online

Da je bila poseban čovjek govore njena dobra djela. Govore rezultati koje je postigla sa svojim klubovima. O Erni Sinanović, koja je život izgubila u saobraćajnoj nesreći 3. januara 2018. godine, možemo čuti samo najljepše riječi. Ernine kolege i prijatelji iz ŽOK “Bosna” o njoj su danas govorili sa posebnom sjetom, njenim osobinama i sportskim dostignućima.

Danas je obilježena 4. godišnjica od kako Erna nije sa nama. Bol i tuga ne prestaju. A najteže je roditeljima koji su dijete izgubili.

Delegacija ŽOK “Bosna” Kalesija, porodicaa, prijatelji i kolege, danas su posjetili mezar gdje je Erna ukopana i tom prilikom položili cvijeće i proučili fatihu.

Suze niko nije mogao zadržati prilikom obraćanja Erninog oca, Sulejmana Sinanovića.

Njeni najmiliji, roditelji, znaju kako je nositi se sa tim gubitkom. Ona je u njihovim srcima i mislima svake sekunde, minute… Nema dana da ne pomisle na nju i upute dovu. Sinanović je istakao da je ponosan na svoju kćerku, ponosan na ono što je učinila za odbojku i Kalesiju.

Kalesija je izgubila velikog čovjeka. Erna je cijeli svoj život posvetila odbojci. Ljubav prema ovom sportu prenosila je na mlađe generacije. Učila ih i stvarala sa njima uspomene. A to mlađe selekcije i njene kolegice nisu zaboravile. Danas su bile tu i odale počast.

U saobraćajnoj nesreći tu noć život su izgubile i Ajka i Ajša Hamzić. Ostavile su veliki trag u našim srcima, kao dobri ljudi, kao neko po kome je Kalesija bila poznata i predstavljena u najboljem svijetlu.

Delegacija ŽOK “Bosna” Kalesija danas je posjetila i porodicu Sinanović.

Galerija fotografija sa obilježavanja godišnjice:

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme