NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Obuka za community menadžericu u Edukacijskom centru “Nahla” Tuzla

... | 18. Oktobra 2021.
14:01
Kalesija Online

Udruženje Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla, u okviru projekta Skills4Digital, kojeg podržava Vlada Švicarske, raspisuje konkurs za upis polaznica na besplatnu obuku za community menadžericu (upravljanje društvenim mrežama i online sadržajem).
Obučite se za jedno od najaktuelnijih zanimanja, nastalo uporedo sa sveprisutnom digitalizacijom i učestvujte u razvoju i menadžmentu brenda kroz kvalitetno plasirani sadržaj.


Community menadžerica je moderatorica komunikacije između članova/ica zajednice okupljenih na različitim društvenim mrežama i servisima koje povezuje neki zajednički interes. U konstantnoj je komunikaciji s klijentom i upoznata je s njegovom domenom poslovanja, tržištem, trendovima, konkurencijom. Prati ponašanje i navike korisnika/ca i metriku društvenih mreža. O uvjetima i načinu apliciranja na konkurs možete se informisati na web stranici formular možete pronaći klikom na link OVDJE
U Edukacijskom centru „Nahla“ Tuzla kreiramo poticajno okruženje koje inspirira ženu da razmjenjuje iskustva, sagledava nove perspektive, koristi vlastite potencijale i unosi radost življenja u svoju svakodnevnicu. Činjenje znanja dostupnim smatramo jednom od najvećih civilizacijskih vrijednosti i ključnih zadataka ljudskog postojanja. Kroz svoj rad posebnu pažnju posvećujemo pružanju prilika ženama svih dobi i iz raznovrsnih društvenih grupa da steknu kompetencije u skladu sa zahtjevima vremena, kako bi bile spremne mijenjati sebe i mijenjati svijet.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika