NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Očistimo Kalesiju u subotu zajedno

... | 17. Aprila 2017.
10:48
Kalesija Online

Kao i prethodnih godina i ove godine će akcija „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“ biti provedena na području općine Kalesija. Projekat je u BiH počeo 2012. godine i do sada je učestvovalo preko 172 hiljade volontera, u 113 općina i gradova širom Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom pozivamo i Vas da budete među mnogobrojnim volonterima.

Let’s Do It tim u Bosni i Hercegovini je pokretačka snaga pozitivnih društvenih promjena i timovi skupa sa volonterima u akciji svojim radom žele da građanima pokažu da naša Bosna i Hercegovina  može biti ljepše mjesto za život.

Ove godine akcija „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“, za područje općine Kalesija biće organizavana u svim mjesnim zajednicama i svim školama, a održat će se u subotu, 22.04.2017. godine sa početkom u 10:00 sati.

Narednih dana bit će objavljeni i kordinatori mjesnih ogranaka kako biste se što lakše priključili akciji „Let's Do It“. Nakon akcije čišćenja otpada, za sve volontere koji će učestvovati u akciji  biće upriličeno druženje na izletištu Pješavica.

Detaljnije informacije o projektu možete pogledati na www.letsdoit.ba ili na FB stranici

NEON Televizija je medijski pokrovitelj akcije, a ovo je ujedno i poziv svim vijećnicima u OV Kalesija da daju svoju podršku i time pokažu da su tu za građane.

 

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Najave