NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Od 4.10.2018. na programu NEON Televizije nova emisija “Super žena”

... | 15. Septembra 2018.
18:44
Kalesija Online

NEON Televizija u jesenjoj shemi pripremila je nova iznenađenja za gledatelje. Pravo osvježenje stiže sa novom emisijom “Super žena”. Emisija je namijenjana predstavljanju žena u našem društvu. Priliku da se predstave dobit će uspješne polsovne žene, domaćice, žene različitih zanimanja i profesija.

Novinarka Emina Hokulić istraživajući i razgovarajući sa ženama, došla je do zaključka da žene nisu dovoljno predstavljene, niti im je dato dovoljno medijskog prostora.

Kroz ovaj projekta nadstojimo žene da ohrabrimo, posebno ranjive skupine žene, koje bi kroz pozitivne primjere gradile svoje ambicije, pokrenule svoje biznise, poboljšavajući ekonomski i socijalni status žene u društvu.

Nije bitno da li ste domaćica, bez stručnim kvalifikacija ili profesorica, doktorica bitno je da znate svoje vrijednosti, moći i dostignuća. Svoje super moći možete pokazati u ovoj emisiji.

Ukoliko želite da predstavite svoj rad, pokažete svoje kulinarske sposobnosti, ugostite ekipu NEON Televizije u svom domu ili kancelariji, obavezno nam pišite. A ako poznajete neku ženu, prijateljicu, majku kojoj bi odlično stojala titula SUPER ŽENE možete je prijaviti putem e-mail-a ntv@neon.ba.

Emisija će se na programu NEON Televizije emitovati od 4. oktobra 2018. godine od 18.05 sati. 

Radujemo se druženju i susretu sa novim SUPER ŽENAMA.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme