NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Odbojkaši Bosne sutra igraju polufinalnu utakmicu KUP-a FBiH

| 10. Oktobra 2017.
12:15
Kalesija Online

U srijedu 11.10.2017.godine u sali MSŠ Kalesija odbojkaški OK Bosna  igraju polufinalnu utakmicu KUP-a FBiH. U goste našim odbojkašima dolazi ekipa OK “Jedinstvo” Brčko, koja se takmiči u Premijer ligi BiH i godinama važi za jednu od najboljih ekipa naše države.

Iako ekipa iz Brčkog važi za favorita u ovoj utakmici, naši momci na teren ne ulaze sa bijelom zastavicom. OK Bosna  dokazao je da u  svojim redovima ima itekako talentovanih igrača koji mogu izboriti plasman u finale KUP-a FBiH. U ovu sezonu ekipa Bosne ulazi u kombinovanom sastavu, spoj mladosti i iskustva, u klub su se vratili stariji i iskusni igrači, a tu su i  igrači iz omladinskog pogona. Povratnici u klub su i bivši odbojkaški reprezentativci BiH.

Ukoliko pobjede u ovoj utakmici, u finalu KUP-a FBiH OK Bosna Kalesija igrat će protiv boljeg iz duela OK Ilijaš – OK Kakanj.

OK Bosna Kalesija poziva sve zainteresovane, da u srijedu budu na tribinama u MSŠ Kalesija i svojim navijanjem i bodrenjem kalesijskih odbojkaša doprinesu boljoj igri i drugom plasmanu u finale KUP-a BiH. Polufinalna utakmica igra se u srijedu sa početkom u 19:00 sati.

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport