NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Općina Kalesija sa 6.000 KM pomaže završetak radova na mektebu u Seljublju

| 14. Septembra 2017.
07:29
Kalesija Online

Općinski načelnik Sead Džafić primio je predstavnike džematskog odbora iz Seljublja Ferida Smajića, Ševala Karahodžića i mjesnog imama Damira Požegića sa kojima je razgovarao o nastavku izgradnje mekteba u ovom naselju.

Predstavnici odbora su načelnika upoznali sa aktivnostima koje provode kako bi radovi na mektebu bili  završeni prije kišnih padavina. Također načelnika su upoznali i sa svim projektima koje su uradili u Seljublju u proteklom periodu.


Općinski načelnik Sead Džafić je kazao da će uvijek biti tu za pomoć vjerskim i mjesnim zajednicama, a za završetak izgradnje mekteba u Seljublju izdvojit će 6.000 KM.

“Mi trebamo razgovarati i kandidovati projekte koji su zaista potrebni lokalnoj zajednici. Kao načelnik i kao čovjek uvijek ću pomagati sve ono što pomaže da naša djeca stiču znanja i nove vještine” rekao je načelnik Sead Džafić.

I mjesni imam Damir Požegić se zahvalio načelniku na pomoći koju je pružio istakavši da je ovo dobar primjer saradnje općine Kalesija i predstavnika vjerskog života.

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme